Packlista till Luna Park

Ska du resa till en Luna Park? Kul! Det finns massor med roligt att göra där för hela familjen. Men det går att göra ditt besök ännu roligare genom att komma förberedd redan innan du åker. Mindre problem går enkelt att lösa om du i förväg har planerat in vad du ska göra vid en sån situation. Men samtidigt vill du inte promenera runt i parken med alldeles för mycket. Så vad är det egentligen du borde ta med dig när du kommer hit? Det reder vi ut i den här artikeln. 

Lite av mycket

Varför ska du spendera stora pengar på att köpa en regnjacka på plats när det börjar regna istället för att ta med en? Se till att vara förberedd redan när ovädret drar in om det gör så – så slipper du stå blöt och kall när det börjar regna. Men det kan vara smart att kolla upp vilket väder det kommer vara på den dagen du funderar på att besöka Luna Park redan i förväg så vet du om det är en bra dag att besöka eller om du vill planera in din vistelse en annan dag. En annan sak som kanske är viktigare än det är nämligen dina biljetter. Om du inte köper dina biljetter på plats så måste du komma ihåg att ta med dem annars så kommer du inte komma in. Det säger nog sig självt.

Smått & gått

Andra bra saker att ta med sig om du planerar att åka alla attraktioner – inklusive vattenrutschkanorna – är plastpåsar som du kan lägga alla dina saker i. Det gör att de håller sig torra även när du har roligt i vattenlandet. Det här är extra viktigt idag då vi ständigt tar med oss mobiltelefoner, kameror och annan digital utrustning. Så väl som våra biljetter, pass, och andra papper som måste hålla sig torra. Och på tal om vatten – ta med en vattenflaska! Om det är en väldigt varm dag så bör du alltid ha med dig lite extra vatten när du är utomhus. Det här gäller framför allt för dina barn som behöver mer vatten än vuxna under en varm dag. Om du dricker vatten så undviker du också att dricka dyr läsk som innehåller massor av socker.

Ombyteskläder

Kom ihåg att du alltid vill packa efter vädret. Men ibland vet man inte vilket väder du kommer att komma till. Du kanske tror att det kommer vara soligt men så börjar det regna och dina strumpor blir alldeles blöta. Eller så klär du dig efter vad du tror ska bli en kall och blåsig dag men så blir det superfint väder och står där i en tjocktröja och varma jeans. Planera därför vad du ska ha på dig oavsett vilket väder det blir så är du förberedd för att endast ha kul när du besöker nöjesparken. Det kommer att göra din vistelse så mycket roligare. Det är något vi lovar. Och du, dina barn kommer också tacka dig för att du har tänkt på så mycket redan i förväg.  

Relaterade inlägg