Fler tips innan du åker

I den förra artikeln skrev vi om massor av bra tips som du kan tänka på redan innan du åker iväg till en nöjespark. Allt från att läsa på om vad du kan göra där, till att kolla in deras sociala medier för att få tips. Men du kan också välja att ladda ner deras app för att få tillgång till allting som du behöver veta när du besöker en nöjespark. Hur ser kartan över området ut, var finns det restauranger och toaletter och varför det är en god idé att sätta en budget redan innan ni åker. För visst är det en minnesvärd resa att åka till en nöjespark oavsett om man är gammal eller ung. Men med lite planering så kan du göra den ännu mer minnesvärd. Därför tycker vi att du ska fortsätta läsa den här delen där vi ger dig ännu fler tips om vad du kan tänka på redan innan du åker iväg.

Informera dina barn

Redan innan du anländer till parken bör du informera dina barn om hur kartan över området ser ut. Då får de en uppskattning om var de kan leta efter dig om ni skulle tappa bort varandra. Ni kan också bestämma er över att träffas vid en specifik plats om ni skulle tappa bort varandra. När du väl kommer fram till nöjesparken så kan du peka ut hur de anställda ser ut till dina yngre barn så de vet vilka de ska prata med om de tappar bort varandra. Se till att dina barn har ditt mobilnummer eller har med sig en mobil så ni kan ringa varandra om ni skulle tappa bort varandra. Andra föräldrar tar en bild på den platsen där ni har bestämt att ni ska träffas så att barnen får ett fotografiskt minne över var de ska träffas.  

Var där de andra inte är

Genom att planera din resa mer effektivt kan ni undvika de stora folkmassorna. Ät till exempel en stor frukost och ta med dig ett mellanmål ni kan äta medan ni promenerar till de populära attraktionerna så kan ni passa på att åka dem medan de andra familjerna äter lunch. Om du besöker nöjesparken under fler än en dag så kan ni välja att spara vissa attraktioner till andra dagar medan de andra familjerna planerar in att se en stor fyrverkerishow så kan ni välja att gå dit där det normalt är lång kö. Det är smart planering som gör er resa att handla mer om det roliga och mindre om köande.

Ha kul

Det absolut viktigaste när man åker är att åka dit med ett öppet sinne och se till att ha så roligt som möjligt. Ingen vill bråka med någon man tycker om när man är på en nöjesplats så se till att undvika alla konflikter som kanske har legat och bubblat under ytan medan ni besöker nöjesplatsen. Då ska allting handla om att ha så roligt som möjligt så se därför till att det också är erat fokus.

Relaterade inlägg